Ik wil een tattoo

Custom Cult Agenda

27
juli
Arthur Kim guestspot
Arthur is vanaf 27 juli tot 21 augustus bij ons. Hij is een allrounder en komt bijspringen in de vakantieperiode. Zijn specialisme is traditional en Japans. Op deze site kun je indruk krijgen van de stijlen die hij zet.
13
september
Mr. Tomato guestspot
Tomato is bij ons van 13 t/m 18 september. Comic, geometrisch en lettering zijn de stijlen waarin hij werkt. Voor september is hij al volgeboekt, maar hij komt in december weer terug. Dus wees er snel bij als zijn werk je aanspreekt.
13
oktober
Jeroen guestspot
Jeroen komt weer op 12 oktober. Hij komt op aanvraag naar onze studio. Dus als je een superstrakke Oldschool tattoo wil van de printer himself kun je contact met ons opnemen. Check zijn werk op onze site.
15
november
Kris guestspot
Kris is bij ons van 15 tot 20 november. Allrounder in realisme en daarnaast doet hij neo-realisme. Zijn werk is op deze site te zien.
30
november
Ralfy, Mr. Tomato en Vados 2 weken guestspot
We zijn heel blij dat we in de eerste 2 weken van december 3 gasten hebben. Ralfy en Vados zijn meesters in realisme en mr. Tomato maakt zijn prachtige geometrische en comic werk. Niet te lang wachten met inplannen, want het loopt heel snel vol.