Ik wil een tattoo

Custom Cult Agenda

19
april
Mr. Tomato en Vados - dubbele guestspot
Maandag 19 t/m zondag 25 april zijn Mr. Tomato en Vados beiden bij ons voor een guestspot . Op deze dagen kun je bij ons terecht voor een tattoo in comic stijl, geometrisch, lettering en black & grey. Een indruk van hun werk is te zien op onze site.
21
april
Malte Rose
Malte is bij ons te gast in de week van 19 april. Wil je een newschool of neotraditional tattoo, dan is dit je kans.
17
mei
Kris guestspot
Kris is binnenkort voor het eerst bij ons. Van 17 t/m 27 mei. Hij is een realisme allrounder en zet ook neotraditional tattoos. Zijn werk vind je op deze site.
21
juni
Mike
Mike is in juni voor het eerst bij ons, van 21 t/m 25 juni. Hij is gespecialiseerd in mandala's, geometrische tattoos en blackwork.  Zijn werk vind je op onze site.
5
augustus
Piotr guestspot
Piotr is bij ons van donderdag 5  augustus t/m zaterdag 7 augustus. Hij is een allrounder, gespecialiseerd in watercolour. Check zijn werk op deze site.
12
oktober
Jeroen guestspot
Jeroen is de komende maanden al een aantal dagen geboekt ( tot nu toe op 14 april, 12 mei, 2 juni en 12 oktober). Hij komt op aanvraag naar onze studio. Dus als je een superstrakke Oldschool tattoo wil van de printer himself kun je contact met ons opnemen. Check zijn werk op onze site.