Ik wil een tattoo

Custom Cult Agenda

17
mei
Kris guestspot
Kris is binnenkort voor het eerst bij ons. Van 17 t/m 27 mei. Hij is een realisme allrounder en zet ook neotraditional tattoos. Zijn werk vind je op deze site.
24
mei
Vados guestspot
Vados is bij Custom Cult van 24 tot 30 mei. Hij is een master in Black & Grey realisme. Check zijn werk op deze site.
1
juni
Arthur Kim guestspot
Arthur is vanaf 1 juni tot 12 juni bij ons. Hij is een allrounder en komt bijspringen met de kleinere stukken. Zijn specialisme is traditional en Japans. Op deze site kun je indruk krijgen van de stijlen die hij zet.
21
juni
Mike
Mike is in juni voor het eerst bij ons, van 21 t/m 25 juni. Hij is gespecialiseerd in mandala's, geometrische tattoos en blackwork.  Zijn werk vind je op onze site.
5
augustus
Piotr guestspot
Piotr is bij ons van donderdag 5  augustus t/m zaterdag 7 augustus. Hij is een allrounder, gespecialiseerd in watercolour. Check zijn werk op deze site.
12
oktober
Jeroen guestspot
Jeroen is de komende maanden al een aantal dagen geboekt ( tot nu toe op 14 april, 12 mei, 2 juni en 12 oktober). Hij komt op aanvraag naar onze studio. Dus als je een superstrakke Oldschool tattoo wil van de printer himself kun je contact met ons opnemen. Check zijn werk op onze site.
15
juni
Digz guestspot
Digz is 15 tot 20 juni aanwezig in onze studio. Hij is bekend voor zijn dark realisme, maar hij komt ons ook helpen met andere stijlen.