Ik wil een tattoo

Over ons

Custom Cult is een samenwerking tussen Flowinkstudio en Dutch Harbour Tattoo in Nijmegen.

In 2014 opent Lainey Bee Flowinkstudio in Nijmegen. Deze groeit uit tot een 200m2 grote, moderne studio met ruime, luxe ingerichte tattoobooths in het centrum van de stad. Flowinkstudio is dé realismestudio van Nederland. Gastartiesten uit de hele wereld komen om bij Flowinkstudio te werken. Lainey Bee wint de ene na de andere prijs op topconventies in de categorie Colour Realism en haar internationale carrière neemt een grote vlucht. Hierdoor is zij veel in het buitenland, met als gevolg dat de studio vaak niet volledig is bemand. Tijdens de Corona crisis ligt alles ineens stil. Tijd voor Lainey om na te denken over de toekomst van de studio.

Lainey heeft de studio opgebouwd om samen te kunnen werken met mensen met een positieve vibe, om met z’n allen te groeien door het delen van kennis en ervaring. Dat is waar ze nog steeds naartoe wil en Flowinkstudio is dus toe aan uitbreiding. Ze kent een aantal artiesten van Dutch Harbour Tattoo al jaren en de keuze is snel gemaakt.

Dutch Harbour Tattoo is een lokale studio met een hecht team van 7 geweldige artiesten. Het voorstel van Lainey om samen te gaan werken wordt met veel enthousiasme en een grote dosis liefde ontvangen. Het blijkt de positieve boost te zijn, die we allemaal heel goed kunnen gebruiken.

Dutch Harbour Tattoo is al jaren een bekende naam in Nijmegen. Het is een traditionele tattoostudio, met artiesten die werken in uiteenlopende stijlen, bekend om de warme ontvangst en de gezellige sfeer. Die sfeer brengt het team van Dutch Harbour Tattoo mee. Dit is een kans die ze niet kunnen laten schieten. 

Twee tattoostudio’s op 1 locatie; dat vraagt om een nieuwe naam! CUSTOM CULT -Tattoo Collective - is geboren! Custom; omdat wij voor jou, vanuit jou wensen, een uniek stukje kunst willen ontwerpen. Cult; een kleine, maar bijzonder actieve subcultuur van mensen die fan zijn van een bepaalde artistieke uiting. Need we say more…?

We hopen je binnenkort te zien in onze bijzondere studio!