Ik wil een tattoo

Over ons

In 2014 opent Lainey Bee Flowinkstudio in Nijmegen. Eerst in een kleine privé studio op de Doddendaal. Al snel is deze locatie te klein en is het tijd om te verhuizen! Ze verhuist naar de Bloemerstraat en na 3 maanden hard klussen tovert ze deze 200m2 grootte locatie om in een moderne studio met ruime, luxe ingerichte tattoobooths in het centrum van de stad.

Flowinkstudio is dé realismestudio van Nederland. Gastartiesten uit de hele wereld komen om bij Flowinkstudio te werken. Lainey Bee wint de ene na de andere prijs op topconventies in de categorie Colour Realism en haar internationale carrière neemt een grote vlucht.

Tijdens de eerste corona lockdown in 2020 ligt alles ineens stil. Tijd voor Lainey om na te denken over de toekomst van de studio. Lainey heeft de studio opgebouwd om samen te kunnen werken met mensen met een positieve vibe, om met z’n allen te groeien door het delen van kennis en ervaring. Dat is waar ze nog steeds naartoe wil en Flowinkstudio is dus toe aan uitbreiding. Ze benaderd een lokale shop en stelt voor om samen te gaan werken. Dit voorstel wordt met veel enthousiasme en een grote dosis liefde ontvangen. Het blijkt de positieve boost te zijn, die we allemaal heel goed kunnen gebruiken.

Dat vraagt om een nieuwe naam! Lainey doopt haar studio om naar CUSTOM CULT -Tattoo Collective-
Custom; omdat wij voor jou, vanuit jou wensen, een uniek stukje kunst willen ontwerpen.
Cult; een kleine, maar bijzonder actieve subcultuur van mensen die fan zijn van een bepaalde artistieke uiting. Need we say more…?

Het waren turbulente jaren gedurende de Corona crisis waarin we af en aan wel of niet mochten werken door lockdowns en avondklokken. De samenwerking geboren vanuit een ideaal hield helaas geen stand door te grote verschillen in werk ethiek. Lainey gaat verder met artiesten die beter bij haar idealen passen. 2022 Custom Cult is het niet langer een samenwerking tussen 2 studio’s maar een samenwerking tussen fantastische artiesten. 

Maar turbulente jaren zijn er om er sterker uit te komen! Lainey heeft haar internationale carrière hervat in 2021. De toekomst straalt! Lainey heeft meer dan 16 artiesten uitgekozen die gespecialiseerd zijn in 20+ tattoo-stijlen die, met liefde voor hun vak, hun klanten en kunstvorm, niet kunnen wachten om je volgende tattoo op maat te ontwerpen!

We hopen je binnenkort te zien in onze bijzondere studio!